Winkelwagen
Categorieën
Uw filters

Algemene voorwaarden

Stan & Stacy
Weverstraat 1c
1791 AA Den Burg Texel
Tel. +31 222 315708
E-mail: [email protected]

IBANnummer: NL86 INGB 0666649693
Swiftcode/BIC: INGBNL2A
KvK Alkmaar nr. 37080275
BTW nr. NL 807152298B01
Lid van brancheorganisatie Mitex

1. Toepassing
1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten, aanbiedingen en bestellingen gesloten bij de webshop van Stan & Stacy.
1.2 Stan & Stacy heeft te allen tijde het recht deze algemene voorwaarden en de inhoud van de website te wijzigen. Stan & Stacy besteedt veel zorg aan de website, doch is niet gebonden in het geval van vergissingen zoals bijvoorbeeld prijs- en typfouten, op de website.

2. Overeenkomsten
2.1 Een overeenkomst komt tot stand op het moment van aanvaarding door de koper van het aanbod en het voldoen aan de daarbij gestelde voorwaarden. De juistheid van de door koper bij zijn bestelling ingevoerde gegevens is voor rekening en risico van de koper.
2.2 De overeenkomst kan door de koper binnen 7 werkdagen na ontvangst door de koper van het artikel worden ontbonden: zie artikel 8.
2.3 Stan & Stacy behoudt zich het recht voor om in individuele gevallen een bestelling te weigeren, zonder dat opgave van reden verlangd kan worden.
2.4 Stan & Stacy behoudt zich het recht voor om in geval van onvoorziene omstandigheden een bestelling incompleet te leveren. Stan & Stacy zal de koper zo spoedig mogelijk informeren.

3. Prijzen
3.1 Alle genoemde prijzen zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten.
3.2 De op de website weergegeven prijzen kunnen afwijken van de prijzen voor deze artikelen in de winkel van Stan & Stacy
3.3 Stan & Stacy behoudt zich het recht voor om prijzen in het geval van vergissingen zoals prijs- en typfouten, te corrigeren. Stan & Stacy is niet aansprakelijk voor zodanige onverhoopte vergissingen.

4. Verzendkosten
4.1 Bij verzending binnen Nederland worden bij aankopen vanaf € 20,= geen verzendkosten in rekening gebracht. Voor aankopen onder dit bedrag reken wij € 4,25 verzendkosten.
4.2 De verzendkosten van artikelen naar België en Duitsland bedragen € 9,95.
4.3 Voor de verzendkosten van overige EU-landen en landen buiten de EU kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

5. Betalingen
5.1 Betaling van de bestelde artikelen inclusief verzendkosten geschiedt altijd geheel vooraf.
5.2 Stan & Stacy biedt de volgende mogelijkheden om te betalen: via iDeal, creditcard (Mastercard en Visa ) of vooruitbetaling per overschrijving.
5.3 Na het plaatsen van een bestelling ontvangt de klant een bevestiging per e-mail met daarin de totale kosten inclusief eventuele verzendkosten.
5.4 In geval van vooruitbetaling per overschrijving, wordt er éénmalig een mail met betaalinformatie verstuurd aan de klant. Mocht er binnen 5 werkdagen nog geen betaling hebben plaatsgevonden, dan wordt de bestelling geannuleerd.

6. Levering
6.1 Levering zal na de bevestigingsmail zo spoedig mogelijk plaatsvinden, zomogelijk binnen 1 a 2 dagen na ontvangst van de betaling. Levering zal echter uiterlijk binnen 30 dagen plaatsvinden. Indien de 30 dagen termijn niet gehaald wordt, zal Stan & Stacy de koper hier tijdig en uiterlijk binnen 30 dagen na de orderbevestiging over berichten. De koper heeft in dat geval het recht om de overeenkomst zonder kosten te ontbinden. Betalingen zullen per omgaande worden teruggestort.
6.2 Indien een artikel, om wat voor reden dan ook, niet leverbaar is, zal Stan & Stacy de koper daarvan op de hoogte stellen en eventuele betalingen per omgaande terugstorten.
6.3 De bestelde artikelen zullen via postnl worden bezorgd op het door de koper aangegeven leveringsadres. Een afwijkend leveringsadres dient opgegeven te worden tijdens de bestelprocedure.
6.4 Om tot aflevering van een bestelling over te gaan of om de juistheid van een bestelling te controleren, behoudt Stan & Stacy zich het recht voor om de koper te benaderen via E-mail, telefoon of per post. Hierdoor kan vertraging ontstaan in de aflevering, welke niet aan Stan & Stacy mag worden tegengeworpen.
6.5 De bestelde artikelen worden verzonden via postnl. De voortgang van de verzending van de grotere pakketten kan gevolgd kan worden via Track & Trace van postnl (zie website postnl).
6.6 Stan & Stacy doet haar uiterste best om de aangeboden artikelen zo duidelijk mogelijk en waarheidsgetrouw af te beelden en te beschrijven, doch afwijkingen in kleur, type, tekst en/of prijs zijn voorbehouden.

7. Ruilen en retourneren
7.1 Artikelen die via de webshop van Stan & Stacy zijn besteld, kunnen zonder opgaaf van reden worden geruild of geretourneerd, met inachtneming van het onderstaande. 
7.2 Vanaf het moment dat de bestelling bezorgd is, heeft de koper de artikelen 14 dagen dagen op zicht. Binnen deze termijn mag de koper de artikelen slechts in die mate bekijken, uitpakken en/of passen voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of men het artikel wenst te behouden, tenzij anders vermeld. Indien de koper het artikel wenst te retourneren kan men het bijgevoegde retourformulier gebruiken
7.3 Een artikel dat geruild of geretourneerd wordt moet aan de volgende voorwaarden voldoen:
- het artikel inclusief retourbon moet uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling teruggestuurd worden aan Stan & Stacy,
- het artikel moet ongedragen en onbeschadigd zijn,
- het artikel moet voorzien zijn van de aangehechte prijskaart en label(s), en
- de retourzending dient voldoende gefrankeerd te zijn.
Retourzendingen die niet aan deze voorwaarden voldoen, worden niet door Stan & Stacy geaccepteerd.
7.4 Het door Stan & Stacy ontvangen aankoopbedrag van het retour gezonden artikel zal binnen 14 dagen worden teruggestort op de bankrekening van de koper.
7.5 De verzendkosten van retourzending/ruiling zijn voor rekening van de koper, tenzij er een fout is gemaakt door Stan & Stacy. Indien dit het geval is, zal in geval van retourzending, het aankoopbedrag inclusief verzendkosten, na ontvangst van de geretourneerde artikelen, zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen op de bankrekening van de koper worden overgemaakt.
7.6 Retourzendingen die niet voldoende gefrankeerd zijn, worden niet in ontvangst genomen en niet gecrediteerd.
7.7 De koper kan het artikel met retourbon ook binnen 14 dagen retourneren bij het de winkel van Stan & Stacy te Den Burg en krijgt aldaar de aankoopwaarde van het artikel direct terug terug.
7.8 Bij ruiling zal Stan & Stacy de verzendkosten van het vervangende artikel eenmalig voor haar rekening nemen indien de artikelen verzonden worden naar een adres in Nederland, België of Duitsland. Indien het vervangende artikel naar een ander land verzonden dient te worden, zal de koper opnieuw verzendkosten moeten betalen aan Stan & Stacy.

8. Wet koop op afstand
8.1 De koper heeft het recht om de bestelling binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling te annuleren. De kosten van retourzending aan Stan & Stacy zijn voor rekening van de koper.
8.2 De koper dient daartoe binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling een E-mail te sturen aan [email protected] met daarin het verzoek de order te annuleren op grond van de wet koop op afstand, alsmede naam, adres, woonplaats, ordernummer en bankrekeningnummer. Stan &Stacy zal, indien het verzoek aan de voorwaarden voldoet, per E-mail een bevestiging sturen. De koper dient het artikel met retourbon per omgaande te retourneren aan het op de retourbon vermelde adres. De retourzending moet voldoen aan de in artikel 7.3 gestelde voorwaarden.
8.3 Na retourontvangst van het artikel, zal Stan & Stacy het volledige orderbedrag aan de koper restitueren.

9. Klachten
9.1 Stan & Stacy doet haar uiterste best een goed product te leveren, doch raadt de koper aan de geleverde artikelen direct na aflevering te inspecteren op gebreken.
9.2 Eventuele klachten met betrekking tot de geleverde artikelen kan de koper per omgaande, doch uiterlijk binnen 7 dagen na ontvangst van de bestelling, melden aan Stan & Stacy per E-mail of telefoon, onder nauwkeurige opgave van de naam van de koper, het ordernummer en de aard van de gebreken. Stan & Stacy zal haar uiterste best doen de klacht samen met de koper naar tevredenheid op te lossen.
9.3 De verzendkosten voor het retourneren van het artikel zijn in eerste instantie voor rekening van de koper. Indien de klacht gegrond blijkt, zal Stan & Stacy deze verzendkosten restitueren.

10. Garantie
10.1 De garantietermijn op kleding is 3 maanden na ontvangst. Indien de kwaliteit van het ontvangen kledingstuk binnen deze termijn niet (meer) aan uw verwachtingen voldoet, kan de koper zijn klacht melden bij Stan & Stacy per E-mail of telefoon ([email protected] of 0222-315708).
10.2 Indien het kledingstuk niet volgens de wasvoorschriften in het kledingstuk is gewassen, men zelf heeft geprobeerd een gebrek te herstellen of de gebruiksaanwijzing of -instructies niet heeft opgevolgd, vervalt de garantie.
10.3 De verzendkosten voor het retourneren van het artikel zijn in eerste instantie voor rekening van de koper. Indien de klacht gegrond blijkt, zal Stan & Stacy deze verzendkosten restitueren.

11. Toepasselijk recht / bevoegde rechter
11.1 Op alle rechtsbetrekkingen tussen Stan & Stacy en de koper is uitsluitend het Nederlands recht van toepassing.
11.2 Alle geschillen welke mochten ontstaan naar aanleiding van de onderhavige overeenkomst kunnen worden voorgelegd aan de daartoe bevoegde rechter in Nederland.

Divide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookiebeleid.